
Meny
Meny blir oppdatert da vi gjenåpner restauranten.
Italiensk Pizza
Margherita 155,-
Tomatsaus og mozzarella.
Vesuvio 165,-
Tomatsaus, mozzarella, skinke & sopp
Parma 185,-
Tomatsaus, mozzarella, spekeskinke og pinjekjerner
Capricciosa 185,-
Tomatsaus, mozzarella, skinke, sopp, oliven & artisjokk
Diavola 185,-
Tomatsaus, mozzarella, og en sterk Napolitansk salami
Skjærgårdsbølger 185,-
Tomatsaus, mozzarella, purre & bacon
Planken 185,-
Tomatsaus, mozzarella, purre, sopp & kylling
Ubesluttsom 205,-
Komponer selv med det du ønsker av topping
Minipizza 95,-
LUNSJDEAL fra 14:00-16:00
Minipizza & Brus 125,-
Italiensk tomatsaus 20,-
Allergener: Laktose – Selleri – Emmer – Rug – Kjempe Durum – Sulfitter
Meny 1
450,-
Victorias fiskesuppe
Dagens fangst, reker, blåskjell, grønnsaker og brød.
(1-7-8-9-4-5-6-13)
Svinnakke
Potetpure, rotgrønsaker og skysaus.
(1)
Semulegryn pudding
Trollkrem.
(4-2-1)
Meny 2
625,-
Carpaccio
Rå urfe i tynne skiver, ruccola, parmesan, pinjekjerner og sitron.
(1)
Stekt Kvetie
Soyanøttesmør, jordskokk og gulbeter.
(1-9-15)
Pannacotta
Skogsbær og biscotti.
(1-4-14-3)
Meny 3
695,-
Kamskjell
Skalldyrsaus, ørretrogn og rugbrød.
(1-4-5-6-13-7
Ytterfilèt av norsk storfe
Bakt gulrot, skogsopp, rødvinssaus og urtepoteter.
(1-15-18)
Sjokoladfondant
Vanilje is og rørt skogsbær.
(1-2-4)
ALLERGENER
1=Melk, 2=Egg, 3=hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter, 12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri
Skalldyr plateau
minimum 2 personer
700,-
Forrett
Kamskjell
med smørsaus og ørretrogn
Plateau
Østers – Reker – Krabbe – Sjøkreps – Blåskjell
Brød – Smør- Aioli – Majones
Hummer i tillegg hvis det ønskes
Norsk hummer i sesong: 980/kg
Skotsk hummer: 950 nok /kg
Canadisk hummer : 700 nok /kg
Dagens dessert og kaffe.
Vi kan også komponere sammen en rekke forskjellige retter/buffet etter ditt ønske. Ta kontakt for mer info.
Husk også om det er noen i selskapet som har en matallergi eller andre hensyn som må tas i forhold til maten må vi vite det i god tid!
Takk. |
Bestill bord
For å bestille bord vennligst ring oss på 35 96 20 00 eller send en mail til bordbestilling@victoriagjestgiveri.no