Selskapsmeny

Carpaccio
Rå oksefilet i tynne skiver, ruccola, parmesan, solsikkefrø og sitron

Ovnsbakt skrei
Smørsaus, ørretrogn, rødbetpure og brysselkål 

Sjokolade fondant
Vanlijeis og rørte skogsbær

425,-

 

Kamskjell
Skalldyrsaus, avrugakavaiar og rugbrød

Ytrefilet av norsk storfe
Kremet skogsopp, bakt gulrot og rødvinsaus

Crème brûlée
eplesorbet 

495,-

Krabbesalat 
Krabbe, reker, majones, dill og smørstekt toast

Kamskjell
Skalldyrsaus, avrugakavaiar og rugbrød

Ovnsbakt skrei
Smørsaus, ørretrogn, rødbetpure og brysselkål 

Ytterfile av norskstorfe
Kremet skgossopp, bakt gulrot og rødvinsaus

Crème brûlée
Eplesorbet

695,-

Ukens meny

Uke 8

 Svinestek

Surkål, potet og skysaus

(1-4)

175,-

Kjøttgryte

Gryte av storfe og potetpure
(1-4)
185,-

Allergener

1=Melk, 2=Egg, 3=Hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter, 12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri.

Åpningstider

Mandag, tirsdag stengt.
Onsdag 15.00-20.00
Torsdag 15.00-24.00
Fredag 12.00-24.00
Lørdag 12.00-01.30
Søndag 12.00-18.00

Bestill bord

For å bestille bord vennligst ring oss på 35 97 32 54 eller send en mail til bordbestilling@victoriagjestgiveri.no