Meny

Smørbrød

 

Karbonade

karamellisert løk og speilegg
(1-2-4-5-6-13-15-17)
155,-

Solkysten
Håndpillede reker, krabbe, pepperrot rørt i majones
(1-2-4-5-6-13-8-15-17)
175,-

Gravlaks 
Eggehakk, syltet løk
(1-2-4-5-6-9-15-17)
175,-

Urfe tartar
Nykvernet fra eksklusivt norsk storfekjøtt (rå), kapers, rødløk, pepperrot, eggeplomme
(1-2-4-5-6-13)
185,-

Til kaffen

Victorias bløtkake
(1-2-4)
75,-

Foretter

 

Grønn norsk asparges 

Hollandaise, ramsløkolje og ristede frø
(1-2-4-6)
165,-

 

Solkysten toast

Håndpillede reker, krabbe, pepperrot rørt i majones
(1-2-4-8-15-13)
165,-

 

Carpaccio
Rå Norsk urfe, parmesan, ruccola, nøtter og olje
(1-3)
185,-

Hovedretter

Kalv fra entrecote
Nyklål, bakt tomat, bearnaise og knuste urtepoteter
(1-2)
365,-

Ovnsbakt kveite
Speltrisotto, Asparges, fennikel, eple og skalldyrsaus
(1-2-8-9-5)
365,-

Desserter

Pannacotta med rabarbrasuppe og biscotti
(1-2-3-4-14)
115,-

Pavlova med vaniljekrem og jordbær
(1-2)
115,-

 

3 retter

Valgfri forrett, hovedrett og dessert

620,-

Bestill bord

For å bestille bord vennligst ring oss på 35 97 32 54 eller send en mail til bordbestilling@victoriagjestgiveri.no