Meny

Meny blir oppdatert da vi gjenåpner restauranten.

Italiensk Pizza

Margherita 155,-
Tomatsaus og mozzarella.

Vesuvio
165,-
Tomatsaus, mozzarella, skinke & sopp

Parma 185,-
Tomatsaus, mozzarella, spekeskinke og pinjekjerner

Capricciosa 185,-
Tomatsaus, mozzarella, skinke, sopp, oliven & artisjokk

Diavola 185,-
Tomatsaus, mozzarella, og en sterk Napolitansk salami

Skjærgårdsbølger 185,-
Tomatsaus, mozzarella, purre & bacon

Planken 185,-
Tomatsaus, mozzarella, purre, sopp & kylling

Ubesluttsom 205,-
Komponer selv med det du ønsker av topping

Minipizza 95,-

LUNSJDEAL fra 14:00-16:00
Minipizza & Brus 125,-

Italiensk tomatsaus 20,-

Allergener: Laktose – Selleri –  Emmer – Rug – Kjempe Durum – Sulfitter 

Meny 1
450,-

Victorias fiskesuppe
Dagens fangst, reker, blåskjell, grønnsaker og brød.
(1-7-8-9-4-5-6-13)

Svinnakke
Potetpure, rotgrønsaker og skysaus.
(1)

Semulegryn pudding
Trollkrem.
(4-2-1)

Meny 2
625,-

Carpaccio
Rå urfe i tynne skiver, ruccola, parmesan, pinjekjerner og sitron.
(1)

Stekt Kvetie
Soyanøttesmør, jordskokk og gulbeter.
(1-9-15)

Pannacotta
Skogsbær og biscotti.
(1-4-14-3)

Meny 3
695,-

Kamskjell
Skalldyrsaus, ørretrogn og rugbrød.
(1-4-5-6-13-7

Ytterfilèt av norsk storfe
Bakt gulrot, skogsopp, rødvinssaus og urtepoteter.
(1-15-18)

Sjokoladfondant
Vanilje is og rørt skogsbær.
(1-2-4)

ALLERGENER

1=Melk, 2=Egg, 3=hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter, 12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri

 

Skalldyr plateau
minimum 2 personer
700,-

Forrett

Kamskjell
med smørsaus og ørretrogn

Plateau
Østers – Reker – Krabbe – Sjøkreps – Blåskjell
Brød – Smør- Aioli – Majones

Hummer i tillegg hvis det ønskes

Norsk hummer i sesong: 980/kg

Skotsk hummer:  950 nok /kg

Canadisk hummer : 700 nok /kg

Dagens dessert og kaffe.

 

 

Vi kan også komponere sammen en rekke forskjellige retter/buffet etter ditt ønske. Ta kontakt for mer info.

 

Husk også om det er noen i selskapet som har en matallergi eller andre hensyn som må tas i forhold til maten må vi vite det i god tid!

 

Takk.

 

Bestill bord

For å bestille bord vennligst ring oss på 35 96 20 00 eller send en mail til bordbestilling@victoriagjestgiveri.no