Julen 2019

Selskapsmeny

Rakfisk – 165

Rødløk, rømme, rødbeter og lefse
(1-4-5-9-17)

Løjrom – 195

Råraka, rødløk, rømme og sitron
(1-9)

Carpaccio -165

Skivet okse filèt, ruccola, parmesan, nøtter og sitron
(1-3)

Torsk – 295

Rødbetpurè, savoykål, smørsaus og ørretrogn
(1-9)

 

Lutefisk fra Brødrene Berg – 385

Ertestuing, lefse, saus, sennep, bacon og ribbefett
(1-9-15-17)

 

Juletallerken -305

Ribbe, medisterpølse, medisterkake, surkål, rødkål, tyttebær og julesaus
(1-4-15-17)

 

Pinnekjøtt fra Pers Gaard -345

Pinnekjøtt av bog, kålrabistappe og sky
(1-17)

Karamellpudding – 105

Karamellsaus og pisket krem
(1-2)

 

Riskrem – 95

Rød saus
(1)

Allergener

1=Melk, 2=Egg, 3=Hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter, 12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri.

Åpningstider

Mandag, tirsdag stengt.
Onsdag 15.00-21.00
Torsdag 15.00-24.00
Fredag 12.00-24.00
Lørdag 12.00-24.00
Søndag 12.00-20.00

Åpningstider i julen

Søndag 22.12 12:00 – 18:00
Mandag 23.12 STENGT
Tisdag 24.12 Einar
Onsdag 25.12 WRIGHTEGAARDEN 21:00
Torsdag 26.12 18:00 – 00:00
Fredag 27.12 12:00 – 00:00
Lørdag 28.12 12:00 – 00:00
Søndag 29.12 12:00 – 20:00
Mandag 30.12 STENGT
Tisdag 31.12 STENGT

Bestill bord

For å bestille bord vennligst ring oss på 35 97 32 54 eller send en mail til bordbestilling@victoriagjestgiveri.no