Meny

Brød og aioli 55,-
Surdeigsbrød og aioli
(4-5-6-19-15-17)

Pommes frites 95,-
Aioli
(15-17)

Rekesmørbrød 185,-
Smørstekt toast, håndpillede reker, egg, majones
og sitron
(1-2-4-5-6-8-13-15-17)

Moules Friets 245,-
500 G Blåskjell dampede i hvitvin, hvitløk, chili,
urter, pommes frites og aioli
(1-7-15-17-18-2)

Kremet fiskesuppe 225,-
Fisk, håndpillede reker, blåskjell, grønnsaker, surdeigsbrød
og smør
(1-3-5-6-7-8-9-13-19)

Egg og bacon smørbrød 165,-
Toast, salat, tomat, bacon og egg
(1-2-4-5-6-12-13-15)

Kyllingsalat 195,-
Parmesandressing, kylling, bacon, parmesan og
ristede frø
(1-2-4-5-6-12-13-15)

Victorias hamburger 235,-
180g Shortribs & brisket burger, dressing, tomat,
syltet rødløk, salat, cheddar ost og pommes frites
(1-4-8-13-14-2)

Karbonadesmørbrød 175,-
Karamellisert løk eller speilegg
(1-2-4-5-6-13-15-17)

Forrett:

Kremet fiskesuppe 165,-
Fisk, håndpilledereker, blåskjell, grønnsaker, surdeigsbrød og
smør
(1-3-5-6-7-8-9-13-19)

Kalix Løyrom 100g 550,-
Blini, rødløk, røros rømme og sitron
(1-2-4-9)

Carpaccio 165,-
Rå skivet okse, ruccola, parmesan, pinjekjerner og sitron
(1)

Hovedrett:

Moules Frites 245,-
500g Hvivinsdampede blåskjell med hvitløk, chili, urter,
pommes frites og aioli
(1-7-15-17-18-2)

Kremet fiskesuppe 225,-
Fisk, håndpillede reker, blåskjell, grønnsaker, surdeigsbrød og
smør
(1-3-5-6-7-8-9-13-19)

Kveite 325,-
Sesongens tilbehør
(1-2-4-7-9-16-8)

Kalvytrefilet 345,-
Kremet sopp, grønn asparges og rødvinsjy
(1-15)

Victorias hamburger 235,-
180g Shortribs & brisket burger, dressing, tomat, syltet
rødløk, salat, cheddar ost og pommes frites
(1-2-4-5-6-13-15-17)

Dessert:

Sjokoladeganache 115,-
karamellisert hvit sjokoladedryss og bringebær sorbet
(1)

Panna Cotta 115,-
Vanilje og rabarbara
(1-4-2)

Sorbet av bringebær 50,-
Karamellisert hvit sjokoladedryss

ALLERGENER
1=Melk, 2=Egg, 3=hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter,12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri, 19=Emmer.

Meny 1
450,-

Victorias fiskesuppe
Dagens fangst, reker, blåskjell, grønnsaker og brød.
(1-7-8-9-4-5-6-13)

Svinnakke
Potetpure, rotgrønsaker og skysaus.
(1)

Semulegryn pudding
Trollkrem.
(4-2-1)

Meny 2
625,-

Carpaccio
Rå urfe i tynne skiver, ruccola, parmesan, pinjekjerner og sitron.
(1)

Stekt Kvetie
Soyanøttesmør, jordskokk og gulbeter.
(1-9-15)

Pannacotta
Skogsbær og biscotti.
(1-4-14-3)

Meny 3
695,-

Kamskjell
Skalldyrsaus, ørretrogn og rugbrød.
(1-4-5-6-13-7

Ytterfilèt av norsk storfe
Bakt gulrot, skogsopp, rødvinssaus og urtepoteter.
(1-15-18)

Sjokoladfondant
Vanilje is og rørt skogsbær.
(1-2-4)

ALLERGENER

1=Melk, 2=Egg, 3=hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter, 12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri

 

Skalldyr plateau
minimum 2 personer
700,-

Forrett

Kamskjell
med smørsaus og ørretrogn

Plateau
Østers – Reker – Krabbe – Sjøkreps – Blåskjell
Brød – Smør- Aioli – Majones

Hummer i tillegg hvis det ønskes

Norsk hummer i sesong: 980/kg

Skotsk hummer:  950 nok /kg

Canadisk hummer : 700 nok /kg

Dagens dessert og kaffe.

 

 

Vi kan også komponere sammen en rekke forskjellige retter/buffet etter ditt ønske. Ta kontakt for mer info.

 

Husk også om det er noen i selskapet som har en matallergi eller andre hensyn som må tas i forhold til maten må vi vite det i god tid!

 

Takk.

 

Bestill bord

For å bestille bord vennligst ring oss på 35 97 32 54 eller send en mail til bordbestilling@victoriagjestgiveri.no