Meny

Karbonadesmørbrød

Karamellisert løk og speilegg
(1-2-4-5-6-13-15-17)

165,-

Solkyst smørbrød

Krabbe, håndpillede reker, majones, dill, pepperrot og ørretrogn
(1-2-4-5-6-8-9-13-15-17)

175,-

 

Egg og bacon smørbrød
(1-2-4-5-6-12-13-15)

 155,-

 

Kyllingsalat 

Parmesan dressing, bacon, ristede frøn og kylling.
(1-2-4-5-6-12-9-13-15)

185,- / 165,-

 

Kremet fiskesuppe

Fisk, håndpillede reker, blåskjell, grønnsaker, brød og smør
(1-3-5-6-7-8-9-13-19)

Liten 135,- / Stor 215,-

 

Moules-frites

Hvitvinsdampede blåskjell, urter, chilli, hvitløk, aioli og frites
(1-2-7-17)

Liten 150,- / Stor 195,-

Victorias hamburger

100% storfe-burger, chipotle dressing, tomat, syltet rødløk, cheddarost, bacon og frites
(1-2-4-5-6-13-15-17)

225,-

Vi tar forbehold at det kan forekomme forandringer i menyen. 

ALLERGENER
1=Melk, 2=Egg, 3=hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter, 12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri

FORRETTER

Carpaccio
Rå norsk urfe, parmesan, ruccola, nøtter og olivenolje
(1-3)
185,-

Solkyst toast

Krabbe, håndpillede reker, majones, dill, pepperrot og ørretrogn
(1-2-4-5-6-8-9-13-15-17)
175,-

HOVEDRETTER

Entrecôte av kalv
Smør stekt nykål, tomat og béarnaisesaus
(1-2-5-8-9)
350,-

Fangst fra havet
Smør kokte nepe, reddik, sukkererter og nypotet .
(1-9-8)
325,-

Kremet fiskesuppe
Fisk, håndpillede reker, blåskjell, grønnsaker, brød og smør
(1-3-5-6-7-8-9-13-19)
Liten 135,- / Stor 215,-

Moules-frites
Hvitvinsdampede blåskjell, urter, chilli, hvitløk, aioli og frites.
(1-2-7-17)
Liten 150,- / Stor 195,-

Victorias Hamburger
100% storfe-burger, chipotle dressing, tomat, syltet rødløk, cheddarost, bacon og frites
(1-2-4-5-6-13-15-17)
225,-

Vi tar forbehold at det kan forekomme forandringer i menyen. 

ALLERGENER
1=Melk, 2=Egg, 3=hasselnøtter, 4=Hvetemel, 5=Bygg, 6=Havre, 7=Bløtdyr, 8=Skalldyr, 9=Fisk, 10=Peanøt, 11=Valnøtter, 12=Sesamfrø, 13=Rugmel, 14=Mandel, 15=Sennep, 16=Soya, 17=Sulfitter, 18=Selleri

Sjokolade ganache

Ganache laget av topp kvalitet sjokolade ( Valrhona Manjari 64%) , bringebær sorbet og karamellisert hvitsjokolade.
(1-5)
115,-

Jordbær panna cotta.
Friskebær
(1)
115,-

Bestill bord

For å bestille bord vennligst ring oss på 35 97 32 54 eller send en mail til bordbestilling@victoriagjestgiveri.no